Diskuse
Nicholas Brendon
Anonym
Po. 15.03.2010
sekce:
Proč v Buffy tVS říkají Xanderovi Zander ?? Jmenuje se Xander !!!
REKLAMA
Právě vysíláme
01:15
02:55
KAŽDÝ VÍKEND

Sobota 11.9.
20:15 Křižovatka osudu
Několik generací mužů se setká po letech. Jaký plán jim zanechal dědeček ve své závěti?
22:00 Sssssss
Sci-fi horor plný hadů
Neděle 12.9.
20:15 Pták na drátě
Mel Gibson na mušce nájemných zabijáků...
22:15 Průvodce osamělého muže
Steve Martin je smolař. Co všechno se při balení žen může přihodit?

Protože v originále se to
Protože v originále se to spíše vyslovuje Zendr,každopádně v češtině to zní špatně.Také bych vítal,kdyby mu říkali normálně "Ksendr"...
Přesně!
To je snad jediná vac co mě na navém dabingu opravdu hodně vadí, Zendr zní prostě divně.
Zendr
To zní jako jméno nějakého mimozemšťana ze Star Traku.
cv
Hele a nemenoval se v dabingu TV Nova Xander Alex?
Jo jmenoval
Je to prostě ***, tři verze jednoho jmena to je vážně na zbláznění!
Zander
Njn, je to hlavně ovlivnění původním dabingem, který vysílala TV Nova. Nový dabing je určitě hodně povedený a je tam pár změn, třeba jméno Zander, které se také časem zažije.
COOL ADMIN
Souhlas
To máte pravdu noví dabing je super a mě se moc líbí a ty změny jsou ku prospěchu věci.
říkaj mu Zendr, protože se to
říkaj mu Zendr, protože se to tak vyslovuje... Ksendr zní podle mě úplně debilně... Kdyby v původnim dabingu nedali Alex, tak se nad tim nemusí nikdo pozastavovat.
COŽE
Tv Nova v Buffy mela uplne skvely dabing!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Daberi na prime COOL rikaji Zendr misto Xandr ne Alex(normalne v češtine jako to mela Nova)
2. Zuzana Štěrbová rika Bi (jako v anglické abecede), copak vy na prime COOL jste anglicani, snad to reknu normalne cesky Be,ne!!!!!!!!!!!!
Proste Nova to dabuje i preklada lip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak za prvé!
Bé zní blbě, Bí je lepší, je jedno jestli si Čech nebo Angličan!
Za druhé, opět Zendr je celkem v pohodě a když se ti nelíbí tak se nato nedívej!
Jinak dabing Novi byl děsiví, ten od Prima COOL je mnoho násobně lepší!
Zuzana Štěrbová i Daniel Dítě jsou super a Martin Sláma jako Angel taky exceluje a ten co dabuje Spika se rovněž snaží!