Diskuse
Chuck 3. Série
Anonym
Út. 02.02.2010
sekce:
Dobrý den chtel bych se zeptat jestli budete vysílat i 3. řadu seriálu chuck ...dekuji=Nejlepší seriál co sem kdy videl=
REKLAMA
Právě vysíláme
03:50
11:00
KAŽDÝ VÍKEND

Sobota 11.9.
20:15 Křižovatka osudu
Několik generací mužů se setká po letech. Jaký plán jim zanechal dědeček ve své závěti?
22:00 Sssssss
Sci-fi horor plný hadů
Neděle 12.9.
20:15 Pták na drátě
Mel Gibson na mušce nájemných zabijáků...
22:15 Průvodce osamělého muže
Steve Martin je smolař. Co všechno se při balení žen může přihodit?

taky bich si přál 3.serii
taky bich si přál 3.serii Chuck je dost dobrý seriál
JJ nejlepsi serial co znam.
JJ nejlepsi serial co znam. Problem je ze ani 3 rada neni este cela odvysilana takze si asi este chvili pocame ale na chucka si pockam moc rad. Thx prima cool
Souhlasím thx for cool a byl
Souhlasím thx for cool a byl bych moc rád kdyby 3.serie byla od vysílaná ...Je to fakt bestovskej serialek mohlo by to byt delsi jak ulice :D
také souhlasím
též doufám, že se dočkáme i třetí série, zatím super
repríza
také bych byl rád,kdyby to šlo dát na net online nebo ke stažení
já to nestíhám a necchtěl bych o to přijít...
jinak best seriál,COOL fakt dííííky..::..
Chuck kde se dá stáhnout?nebo shlédnout?
Dobrý den mohli byste to udělat podobným spůsobem jako televize nova a dát všechnyseriáli na svůj server.A nebo nám řekněte kde se dá stáhnout kromě ulozto.cz. děkují za přečtení
Ano
ahoj někde jsem četla že 3.série seriálu Chuck se bude vysílat 10.ledna...sice zadlouho ale na takovej suprovskej seriál se zaslouží počkat!
chuck
jj chuck je nejbrutalnejsi serial na svete doufam ze to budete visilat az do konce...
TAKY
Hej já ho chci taky !!! pls nechte ho vysílat... jo a všichni koho znáte a kdo to přečte napište to sem taky uděláme tu petici :D
Chuck 3 serie
ahoj myslete 10 ledna az pristi rok? ja doufam ze tak dlouho to nebude bych se zblánil