Diskuse

Koli serii bude na Coolu
Anonym Po. 18.01.2010 sekce:

Docela by me zajimalo kolik serii se bude na Coolu vysilat?

každý sitcom není dobrý

Mě by docela zajímalo, kdy tento otřes zmizí z obrazovek. To že je to sitcom ještě nezaručuje, že to bude dobrý. Fresh Prince zkrátka u mě propadák. Naproti tomu Fraiser by se mohl vysílat klidně i na Primě místo chůvy Fain... :))

Fraiser

Na Primě dávaj Fraisera ráno v osum... a mě přijde horší než Fresh Prince třeba Kancl..

Osm ráno, to je plonkovej

Osm ráno, to je plonkovej čas... :-( Jinak s Kanclem máš recht, nějak jsem ten originální humor nepochopil a to si nemyslím, že bych neměl smysl pro legraci...

Mě se fresh prince líbí i

Mě se fresh prince líbí i když jsem na to koukal v anličtině už před lety ale dabing mi taky nepříde tak zlej ale originál je lepší...

..anonyme

Ty budeš dobrej inteligent.otresnej si ty. Fres Princ je moc dobra komedie a hl predstavitel will smith snad nejlepsi komik co muze bejt.A ty jsi vul a s tim tvym ubohym a trapnym frasirem si muzes jit treba na mars. Fresh prince je sitkom v pravym slova smyslu. A na chuvu se vykad taky porad lepsi nez ten tvuj frasiir :D

daving

Dabing je dobrej až tak od 5 řady... Předtim to je hrůza - žádnej smích, pozlesk jenom trapný ticho :D

5 rada?

Co to meles za blbosti,za prvy 5.rada jeste neni ani natocena a za druhy,tenhle serial ma bohuzel po 4.rade skoncit

5 rada 2

Nebo co jsi myslel za serial

Tak jako Fresh prince ma 6

Tak jako Fresh prince ma 6 řad zjo pokud si myslel tohle a taky by mě zajimalo kolik řad budou na coolu vysílat. Z druhé Will není jen výbornej komik ale herec celkově ;-) všechny jeho filmy ze kterých sem nevynechal ani jeden sou vyborny a Fresh prímovej rozjezd ;-)

KAŽDÝ PÁTEK